stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Blomma upp!

Kategori: Plagg

Å en sådan härlig vårdag. Solen skiner från en klarblå himmel och det är helt vindstilla. Vattnet ligger spegelblankt. Jag känner för att ta på mig något härligt färgstarkt ovh vårligt. Det är långärmade topens dag, och efter en liten koll så bestämde jag mig för den här fina, färgstarka och blommiga saken.
 
 
Slinkig och skön att ha på sig dessutom.
 
 
Till den blev det svarta finbyxor och svarta stövletter.
 
 
 
I accessoarlådan hittade jag ett riktigt matchande smycke både färgmässigt och motivmässigt. Nu känner jag mig redo för en promenad och fika i vårsolen. Maken jobbar kortdag idag, och är på väg hem! Fikakorgen är packad. Så mysigt det ska bli!
 
Ikväll är det först körsång och efter det dansträning. En kul måndag!
 
 
 
 
Topp: Camilla Thulin, Byxa: Lindex, Halssmycke: Inköpt på kryssningsfartyg, Stövletter: Vagabond

Kommentarer


Kommentera inlägget här: