stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

vit vit vit...

Kategori: Färg

Vit vit vit är mössan på mitt huvud
vit vit vit är dräkten som jag bär
allt som är vitt vitt tycker jag är vackert
för min lilla vän är bagare
 
....en av verserna i en sång vi fick sjunga i lågstadiet!
Som ni förstår är dagens färg vit! Jag har svårt med kläder just nu eftersom jag gått upp några kilo under semestern. Det är alltså en mer begränsad del av grderoben som blir valbar just nu.
 
Den här vita stor-skjortan från LInnea Braun kommer jag i alla fall i!
 
 
Till den blev det smala svarta brallor från Tiger, svarta sandaletter med fina paljetter, och så knallblå naglar!! (Essies Aruba Blue)
 
 
...och svart skinnjacka
 
Förresten läste jag ett husmorstips häromdagen, att om ett vitt plagg gulnat kan det fräschas upp igen om man blötlägger det i vatten med lite bakpulver i. Kan vara värt att testa!
 
Vårens prunkande lilarosa blommor har nu blivit fina små äpplen!
 
 
 
 
Blomprakten i rabatten har falnat!
 
 
...men det är Brittsommar, som det kallas när vi får sommarvärme i september. Solglasögondag!! Härligt!!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: