stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

svart/vitt idag igen!

Kategori: Kreativ stil

Det råkade bli svart och vitt idag igen. På agendan stod "sofistikerad modern stil". Låter lite löjligt, men jag tänker mig en modern citystil, t ex en slimmad svart kostym med sylvassa klackar och en enkel snygg top. Riktigt som i min fantasi blev det inte, men jag är nöjd ändå!
 
 
Svart stretch-kavaj från Andiata och svarta stretchjeans. Creme-färgad top inköpt på Malta.
Svarta sandaletter och knallblå naglar även idag! Min vita MK-väska passar bra till.
 
Efter jobbet gick vi en härlig promenad på Hornsbergs Strand. Väl hemma spenderades resten av kvällen på balkongen. Man ser en aning av höstfärger i grönskan.
 
 
 
Vacker solnedgång!
 
 
Himmel vilken himmel!
 
 
Jag gosade ner mig i en vilstol insvept i en varm ullfilt. Jag slumrade till och när jag vaknade var det kolsvart ute. Endast en månskära lyste upp. Coolt!