stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Serum

Kategori: Skönhetsprodukter

Som jag berättade för en tid sedan så slog jag till på en flaska av Estee Lauders Advanced Nightrepair eftersom Åhlens kundklubb hade en rabattkupong på just den produkten. Estee Lauders Advanced nightrepair är ett serum att använda i ansiktet under nattkrämen för att reducera ålderstecken. Det här serumet var det första i sitt slag och kom redan 1982. Det är en riktig storsäljare. Det säljs tydligen 7 flaskor i minuten runt om i världen.
 
I går kväll när jag smörjde in mig med produkten kom ett roligt minne till mig. Det var en  fika-morgon på jobbet någon gång i mitten av 90-talet där vi hade tokroligt åt den här produkten. Vi tyckte alla att vi nog hade användning av en rejäl avanced nightrepair gällande både det ena och det andra. Jag glömmer aldrig kollegan Christinas högljudda tjutande skratt-attacker. Hon fick oss andra att garva läppen av oss. Tårarna sprutade! På den tiden skulle jag aldrig lagt så mycket pengar på en skönhetsprodukt och hade heller ingen tilltro att produkten funkade.
 
Estee Lauders populära serum-produkt finns fortfarande kvar och ett otal konkurrenter har dykt upp under åren. Idag är ett serum en självklarhet, och anses t o m viktigare än ansiktskrämen. Båda behövs dock, efterom det inte finns tillräckligt med fukt i själva serumet.
 
Jag köper sällan dyra hudvårdprodukter. Jag har provat lite finare saker ibland men inte tyckt att de räckt till. Jag har känt mig torr och "stramig". Jag kommer alltid tillbaka till min favoritkräm. Jag har kört med Niveas Q10 plus Anti Wrinkel ända sedan Emma Sjöbergs annonskampanj på 90-talet. Nu har jag har fått lite torra fläckar i ansiktet här och där, så tanken på ett serum har funnits ett tag. Det ska bli intressant att se om det blit något förbättrat resultat. Jag har realistiska förväntningar.
 
 
Superlyx! Det ska bli spännan
 
 
Det blev också ett rese-kit med penslar som har lite kortare skaft.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: