stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Randa banda

Kategori: Mönstrat

Randa banda hette en servis som vi hade på 70-talet. Den var i stengods med en bred orange samt en smal svart rand runt kanten. Min dotter har fått servisen av mig, och hon har försökt komplettera den, men den är svår att hitta i second hand-butiker. I dag blir det dock Randa banda på mig. Det är mönster-dag och dags för något randigt.
 
 
Jag tycker blockrandigt i svart och vitt är snyggt. Den här topen kommer från H&M. En enkel svart snäv kjol därtill och så ett brett svart skärp med stort glittrande spänne därtill som pricken över i. Bra matchning med favvo-dojorna från Rieker.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: