stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Mayla-inspiration

Kategori: Modebildsinspiration

Modebildsinspirationsdag!
 
Högg tag i Elles maj-nummer från 2013, bläddrade runt och lät mig sedan inspireras av en outfit från Mayla
 
 
 
Mycket stilren och snygg look
 
 
Min variant blev inte riktigt lika flådig. Jag borde ha valt ett par tightare och mer välsittande byxor! Blusen är inköpt på Malta, jackan är från Esprits vårkollektion i år. Byxorna från Flash har jag haft ett par år. Halssmycket syns inte på bilden, men det är det leapardmönstrade fina hjärtat från Murano, som syns längst fram till vänster i bilden nedan!
 
 
Jag vill passa på att visa min smarta lösning för bijouterier. Vad sägs om att förvara diverse halssmycken på ett överskådligt vis i äggkartong?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: