stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Ingen vanlig dag.. det är min födelsedag!

Kategori: Fest

Tralalalalala!!
 
Hade mina nära och kära på middag igår och överraskades med fina presenter.
 
 
Här är det dukat till förrätt.
 
Sedan blev det oxfile med olika såser, potatisklyftor och sallad till huvudrätt och glass med bär och chokladsås till efterrätt.
 
Av döttrarna fick jag presentkort på lite nagelfix vilket jag verkligen behöver. Mina nagelband är fnasiga och trasiga. Det ska bli nice att få hjälp att snygga till klorna.
 
Av vännerna fick jag en goodiebag från Lóccitane som innehöll väldoftande bodymilk, ett lipgloss och en liten parfym, allt i doften Orchidée....samt ett litet minneskort med bilder på oss från förr. Det var så kul att titta på dem. Så unga, smala och släta vi var. :-D
 
 
Av mannen i mitt liv fick jag gott vin, champagne och 15 vackra röda rosor.
 
 
En rolig födelsedag.
 
Mina arbetskompisar älskar mina chokladbollar, så jag gjorde en laddning som lades på ett tårtpapper i en vacker burk. Det blev glada miner vid fikat. Efter jobbet gick jag förbi Åhlens respektive Kicks och köpte  2 presenter till mig själv. (Rabatt!!)
 
 
En ögoskuggspalett från Urban Decay med fantastiska namn på skuggorna så som Sin,Indo, Bordello, Tornado, Smog, Blackout, Flash, Mushroom, Lost, Freelove, Moonshadow och Baked cowboy. (haha)
...och så Estee Lauders klassiker Avanced Night Repair.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: