stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Höstgarderoben?

Kategori: Allmänt

I dag är det de 12 september, men det har varit sommarvarmt ute. Efter jobbet gick vi en promenad vid Hornsbergs Strand. Folk myste, solade och badade. Fantastiskt!!!
 
 
 
Solen står lågt nu!
 
 
 
De här två bilderna tog jag här om kvällen. Coola!!
 
Trots denna Britt-sommar har jag ägnat en del av kvällen att börja fundera på min höstgarderob. Efter att ha kollat in lite fina bilder blir jag sugen på följande bas
  • svart/vitt mönstrat eller rutigt tex klänning , blus eller skjorta, kombinerat med varmt gult, tex kappa eller kofta
  • Vinröd kjol kombinerat med svart, grått eller marin
  • ljusgrå kavaj och finbyxor med vit eller svart blus
  • svart mjuk klänning
  • svarta platta herrskor eller loafers
  • marinblå jeans, antingen slimmade ben eller bootcut
  • Fint mönstrade blusar med lång ärm 
En hel del av detta finns redan i min garderob, så jag behöver egentligen inte ut och shoppa en massa nytt. Jag får fundera vidare på vilka kombinationer jag kan få till utav det jag redan har.
 
Jag har också spanat in lite inredningstrender för hösten. Jag vill plocka bort det ljusa blonda och i stället få in det mysigt dova nu när kvällsmörket faller tidigare och tidigare på kvällarna. Jag har sett fina kombinationer av dovt lila, svart, guld och cognacsbrunt uppblandat med lite brun wellpapp, rotting och natursnören samt bilder med motiv av tecknade fjärilar, insekter och organiskt slingrande milt gröna blad. Pricken över i blir stora gröna växter. Mitt huvud bara snurrar av idéer och inredningsfantasier! 
 
 
En av de moodboards som får min fantasi att skena iväg!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: