stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Ett rosalila skärp

Kategori: Accessoarer

Accessoardag och dags att rota i skärplådan. Jag är verkligen en skärp-människa, men helst vill jag ha lite bredare saker, gärna med inslag av resår samt med stora spännen. Jag har en massa smala skärp, men de används inte särskilt flitigt. Eftersom jag är lite rund runt midjan, blir smala skärp inte särskilt smickrande. Ibland får man ta tjuren vid hornen och försöka. Idag  plockade jag därför fram det allra smalaste skärp jag har.
 
 
...och hur skulle nu fortsättningen se ut? Armband och örhängen i starkt rosa till att börja med....bläddrade runt i garderoben tills jag i en låda hittade en tunika i svart, grönt och rosa och som jag köpte på Malta-resan för två år sedan.  Ja det shoppades flitigt där. Tunikan når en bit ner på låret, men idag valde jag att stoppa den under kjolen så det blev som en kort top. Det blev fiffigare än jag hade tänkt mig för den fungerade samtidigt som underkjol. 
 
 
Skärpet fick hänga som en färgklicks-detalj lite löst i midjan. Ledsen för suddig bild!
 
 
Svart kofta därtill, som egentligen blev onödig idag eftersom det var sommarvarmt.
 
Jag inmundigade faktiskt min matlåda i Tegnerlunden i solens sken! Det är härligt att kunna göra det i mitten ac september.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: