stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Näst sista….

Kategori: Dramatisk stil

 
 
I dag tänkte jag vara något mer yvig och kreativ i mitt klädmixande....men det föll platt. 
Det blev i alla fall ett par roliga örhängen, en färgstark kofta och ett guldigt festskärp att lyxa till vardagslooken med.
 
I dag bjöd jag mina arbetskompisar på cheesecake och chokladbollar. Varför får ni veta i kommande inlägg!
 
 
Receptet "Barrys cheesecake" kommer från Anna Bergenströms kokbok. Det är dock min egen idé att fylla kakan med färska bär. 
 
 
Mina arbetskompisar älskar mina chokladbollar. Ändå gör jag dem i stort sett efter receptet på havregrynspåsen. Min lilla hemlighet är dock att jag i stället för kallt kaffe häller i 2 msk kallt vatten och ca 1/2 msk kaffepulver.
Och jag kör smeten färdig  i en matberedare!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: