stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Ur mammas garderob

Kategori: Färg

Idag är det färg-dag och dags för lila. Jag älskar lila och brukar ha en hel del i den färgen i min garderob. Mycket försvann dock i den stora klädrensning, som jag gjorde för någon vecka sedan, så jag funderade faktiskt om jag hade något lila plagg kvar. Jodå...det fanns bl a en fin omlottklänning och en tuff kofta med leopardfläckar. De fick dock stanna i garderoben idag, till förmån för en vacker och välsydd knytblus ur min mammas garderob (troligen tidigt 90-tal).
 
 
90-talet visar sig i puffärmarna, men jag tycker de ger en fin silhuett åt axlarna. Fina klädda knappar.
 
 
Matchas med ett par finbyxor i ull och i lite kortare modell. De kommer från Turnover. 
 
 
Då ett halsband blir överflödigt, satsar jag på ett par stora fräcka örhängen, nämligen mina stora silverörhängen från Efva Attling.
 
 
Svarta stövletter på fötterna. Jag tycker det är helt okey att de svartklädda benen anas ovan för stövlett-kanten. Det är konstigt hur man förändras och anpassar sig. För något år sedan skulle jag nog tyckt att det såg konstigt ut- Nu tycker jag att det blir coolt.
 
 Älskade mamma!...så jag saknar dig!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: