stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Stöttepelaren - det formande linnet

Kategori: Plagg

I dag är det time att åter igen ägna lite uppmärksamhet till kompisarna som stöttar och stöder, men inte syns...och i dag är det kompisen "det formande linnet" som spelar huvudrollen. När man, som jag, har några kilos övervikt, kan kläder se så hopplöst tråkiga ut om de hänger upp sig och fastnar på valkar och bilringar. Så mycket snyggare ser det ut om man bottnar med ett formfast och skönt linne.
 
 
Här har jag grundat med en svart variant från Lindex i storlek medium. 
 
 
....och här har jag dragit på mig topen för dagen. En starkt blå sak med fin ringning. Det formande linnet slätar ut mina valkar, så silhuetten blir betydligt mer smickrande. Jag gillar också att bysten ser mindre ut. Linnet är dessutom jätteskönt att ha på sig! Till detta blev det mina slimmade mörkblå jeans från Levis och svarta stövletter.
 
 
Här har jag matchat topen med smycken i samma färg. Rejäla dominerande saker!
Jag väger mig varje måndag och sedan jag startade min viktnedgång i början av september, så har jag gått ner 3,3 kg. Heja mej!! Jag kör med 5:2-dieten måndagar och onsdagar. Hoppas att jag kan hålla i detta!
Jag vill ner ytterligare 4,9 kg, men det ska få ta tid. Jag klädrensade rejält här om veckan, och flera plagg som jag verkligen gillar, men inte kan ha, räddade jag ur "ge-bort-påsarna" och hängde in i en särskild garderob. Jag har gett mig själv t o m januari 2017 att komma i dem. Klarar jag inte det så måste jag skänka bort dem! Basta. Att komma i dessa snygga kläder är en viktig morot för mig vad gäller att att hålla i jobbandet med min viktnedgång. I garderoben hänger bl a en grå kavaj, kjol och byxa från Filippa K, samt ett par otroligt snygga kamelfärgade byxor i en fantastisk kvalitet. Där finns också en ursnygg kort paljettklänning och två andra snygga kavajer. 
 
 
Visst finns valkarna kvar, men silhuetten är ändå bra mycket mer smickrande med än utan det formande linnet.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: