stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Skjortblusklänning i ny tappning.

Kategori: Plagg

Som jag skrivit tidigare, så har jag rensat bort ca hälften av mina kläder. Nu får jag erkänna att jag plockat tillbaka en klänning ur "skänka-bort-påsen". Det är denna svarta stretchiga jeansklänning. Min dotter fick den av en vän, som inte trivdes i den. Dottern trivdes inte i den hon heller, så då hamnade den hos mig. Jag har använt den en hel del, men tycker att den är lite väl kort. Jag bestämde därför att den hade gjort sitt, och tänkte lämna in den tillsammans med en hel del annat till Stadsmissionen.
 
Här om veckan var jag inne i stan och besökte Åhléns City, och då fick jag syn på denna skyltdocka i en av affärerna. Så coolt med den krispigt vita blusen med skorstenskrage och vida ärmar under en svart skinnklänning.
 
 
Eftersom det är "klänningens dag" enligt min kalender, fick jag idén att använda den ratade svarta jeansklänningen tillsammans med min vita skjorta från Linnea Braun.
 
PS Läckert med de små nätsockarna som tittar upp ur stövletterna. Även jättesnyggt med de riktigt breda manchetterna på blusen.
 
 
 
 
Så här blev min version! 
 
 
Det blir förstås inte så snyggt, coolt och trendigt som på skyltdockan, men kanske good enough?
 
 
 
 
 Här blev det svarta lack-pumps i stället för stövletter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: