stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Pretty in pink

Kategori: Plagg

Klädplaggsdag, och dags att kolla i lådan med linnen.  I samband med "stora utrensningen" härom veckan, så gjorde jag mig av med massvis med linnen. Ett stort gäng hamnade hos en glad dotter. Jag saknar dem, men de var faktiskt för små för mig. De var i så fina färger, ljusgult, ljusrosa, turkos, smaragdgrönt, lila, orange med flera. Suck!...men det är skönt att ha space i byrålådan! Jag använder nästan alltid linnen under mina kläder, så de flesta linnen har fått varit ute och lufta på sig rätt ofta. Dock är det sällan de får spelar huvudfiolen i dagens klädval. Det blir bara på "linne-dagen". (Haha.) Det linne som väntat längst i lådan är detta i cerice. Cerice ska få lysa upp min novemberdag!
 
 
Smala svarta jeans, ett brett skärp med stort spänne och mina bekvämaste stövletter. Jag ska ge mig ut på stan lite senare i eftermiddag!
 
 
På med en bomberjacka i svart satin med paljettbroderier nertill på ärmarna. Lite glam-feeling vill jag ge mitt ordinära cerice bomulls-linne! :-D
 
 
Testade först med en tvåfärgad cerice lite tunnare scarf...
 
 
...men fastnade sedan för denna mönstrade lite grövre variant...det är ju lite kallt ute!
 
 
Satte upp håret med detta fiffiga hårsmycke. En liten kam i varje ände som fästes på var sin sida. De korslagda pärlbanden är i resår och rätt töjbara. Sitter hur bra som helst. Man kan behöva öva för att bli van att hantera det, men sedan går det lätt!
 
...tja...jag blev rätt nöjd med dagens utmaning.
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: