stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Lime får lysa upp den första vinterdagen

Kategori: Färg

 
Ja, idag kom den första snön för säsongen, dock av riktigt grått och slaskigt slag. Det är färgdag igen och dags för en av mina älsklingsfärger, nämligen lime. Jag tycker att det är en så härligt uppiggande färg. 
 
 
Den här limegröna jeansjackan fick jag syn på i Flash skyltfönster för ca 6 år sedan. Skyltdockan var stylad helt i svart förutom jackan, och jag föll pladask. Jag får alltid komplimanger när jag kör den stylingen.
 
 
Idag blev det svart polo, svarta slimmade leggings och svarta stövletter. Ett blankt svart halsband med stora pärlor samt svarta lörhängen - men de syns inte på de här bilderna.
Jag hade mysbelysning i rött tänt i rummet, så därför blev färgerna lite konstiga.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: