stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Inspiration från MOS

Kategori: Allmänt

I lördags tog jag mig till MOS dvs Mall of Scandinavia, ett enormt köpcentrum som ligger i Solna.
Jag traskade runt och tittade på skyltningar, och lät mig inspireras.
 
 
På Levis fastnade jag för denna skyltning. Tufft med klänning, jeansjacka och hatt!
 
 
Den här väskan från River Island har jag tittat på ett par gånger, men har inte kunnat bestämma mig. Som festväska är det toppen att den har både guldiga och silvriga partier.  Då passar den till både guld och silver. Jag tycker dock att den är lite mager inuti. Inga fack!...och då blir det så rörigt i väskan. Dessutomoch känns kedjan klen och alldeles för kort. Jag funderar ett tag till.
 
 
Jag tror att denna tomteröda/svarta parad höll till på Vero Moda....men är lite osäker.
 
 
Elegans från Mango. Jag har börjat älska puder-rosa! Och det är sååå snyggt till svart.
 
 
Top och byxor, också på Mango
 
 
Spetsklänningar finns i varje dambutik, här hos Michael Kors. Hur snyggt är det inte med en bikerjacka till den skira spetsen? ...och så snyggt med stövletter till festen.
 
 
Här syns en festlig variant hos H&M
 
 
Jag föll verkligen för rosetten i midjan på byxorna!
 
 
Den här bilden är urdålig, men jag sparar den ändå för att komma ihåg hur snyggt det faktiskt var med en marinblå kavaj ovan på en helsvart outfit. Skyltningen tillhör Tommy Hilfiger-butiken.
 
 
Här kom det lite varmt höstmys!...minns tyvärr inte vilken butik det var!
 
Mallen är galet stor. Jag gick egentligen bara runt på ett enda plan. Det var vad jag orkade. Tog en liten fika på ett café i fransk stil och avslutade sedan med middag på Vapiano där jag valde bruschetta. Den var så himla god. En spröd pizzabotten och ovan på hackade smaksatta tomattärningar, rucola och hyvlad parmesanost. mums!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: