stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Festkväll på Wallmans

Kategori: Fest

I kväll ska jag och maken gå på Wallmans salonger. Det ska bli så trevligt att "festa till det" en vanlig onsdags-kväll. Det brukar vara toppen-underhållning med superbra sång och dans och väldigt god mat.
 
Jag har funderat vad jag ska ha på mig, och det landar i denna ganska nya klänning från MQ:s märke "Stockholm". Båda bilderna nedan är från min sista arbetsdag den 30 september i år.
 
 
Jag tycker att den här klänningen är lite lagom vardagsfin. Jag markerar midjan med ett svart resårskärp.
 
 
Till den blir det en liten figursydd svart jacka med delbart blixtlås fram. På fötterna blir det mina snygga och sköna lackpumps från Gabor.
 
I accessoar-väg blir det mitt fina halssmycke "Dancing Queen" som jag fick i avskedpresent av mina arbetskamrater när jag gick i pension.
 
Halssmycket syns nedan (bilden tagen på min senaste semester i början av oktober)
 
 
I stället för de örhängen som syns på bilden, kommer jag att välja ett par svarta örhängen, som faktiskt designmässigt passar väldigt bra till halssmycket...men jag har ingen bild på dem tillgänglig.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: