stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Dagens kap

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag till Stadsmissionen och lämnade 1 påse skor och 2 påsar kläder från min garderobsrensning.
Jag passade på och kollade runt lite och hittade faktiskt en riktigt fin och välsittande helfodrad kjol i bra kvalitet. Kjolen kommer från Steilmann. Den är i grovt svart/vitt tyg med svarta detaljer. Sydd i en slags omlottmodell. Hel och fräsch, och den kostade 40 kronor.
 
 
Tänker mig en matchning med en svart polotröja, svarta strumpbyxor och svarta stövlar, ...och ett fint halsband eller scarf. Även en vit blus blir snyggt. För att inte tala om rött, cerice eller orange. Lättmatchad vardagskjol!
 
 
Fin detalj!
Nöjd!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: