stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Batman

Kategori: Färg

Jag letar alltid efter bra topar att använda till våra tävlingar. (Dans). Jag trodde att jag hade hittat rätt när jag köpte denna svarta "Batman"-blus, men den fick inte godkänt av maken. Jag köpte den på Zara, så den var inte särskilt dyr. Jag behöll topen och kommer att använda den både till vardag och fest, samt som reserv till tävling. Jag tycker den är lite trevlig!
 
Svart är dagens tema, så då passar det bra att få inviga min "Batman"-blus!
 
 
Jag matchar den med skinnbrallor och platta kängor.
 
 
Ämarna är helt öppna. Om man tittar på ärmen till vänster i bild kan man ana det. Man trär på sig blusen över huvudet och sedan sticker man in händerna i resårmanschetterna, för att få på sig själva ärmarna. Blusen blir fladdrigt härlig och snygg att dansa i ....tycker jag!!
 
 
Jag valde smycken och klocka i guld. Det fina glashjärtat i guld, koppar och svart,har jag köpt på Capri.
 
 
Feeling hot hot hot !!.....(haha)
 
Nu ska jag gå över till dottern, som bor strax bredvid, och hjälpa henne att sy om ett par gamla julgardiner jag har liggande och aldrig använder. De är ändå rätt fina, så vi hoppas att de ska passa i hennes sovrum. Det ska bli kul!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: