stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Jeans och T-shirt

Kategori: Naturlig stil

 
Idag är det dags för en lite sportigare stil. Jag tänker mig jeans och T-shirt. Eftersom det är jobbdag måste jeansen se prydliga ut. Dessa marinblå jeans från Lindex tycker jag håller måttet i prydlighet. T-shirten med fjärilstryck kommer från Kapp-Ahls sortiment XLNT.
 
Här har jag blusat till T-shirten genom att stoppa ner en flik i linningen. Jag ser nu att själva fjärilstrycket ser ut att ha hamnat på sniskan. :-). Min nya Michael Kors-väska fick också vara med och visa upp sig. Fiiiin!!
 
 
Ovanpå hängde jag på mig koftan i korall från Flash
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: