stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Rött som vin

Kategori: Färg

 
Tillbaka på bloggen igen med nya inlägg. Jag fortsätter där jag slutade, även om det var ett bra tag sedan. Idag är det en färgdag igen. Vinrött! På min jämna födelsedag fick jag ett presentkort på Personal shopper. Oj vilken kul dag jag hade…..och dyrt blev det. Men värt varenda krona då jag fick en hel fungerande, matchbar jobbgarderob. Det var så läckert att se alla till mig utvalda färgmatchade plagg hänga där på moodboarden. Det blev till stora delar en helt ny färgskala för mig. Visserligen fortfarande kalla färger, men lite dovare än jag själv brukar falla för. Det blev mest marinblått, vinrött, blek rosa och kall beige. Ett av plaggen var denna vinröda jacka från Wera.
 
 
Titta så fin baksida den har! Matchas med svart kjol från Gant, som också fanns med på moodboarden. Testade först med en helsvart topp och vinröda accessoarer därtill.
 
 
Fick sedan idéen att testa en svart långärmad top med blomtryck och paljetter som har några år på nacken. Jag tycker den piggar upp det annars stillsamma intrycket.
 
 
 
Smycken blev i stället dessa fina från Edblad som jag fick i present av mina arbetskamrater i samband med att jag bytte jobb. Ett par vinröda strumpbyxor förstärker färgvalet lite extra!
 
 

Snart semesterdags

Kategori: Semester

Oj, om fyra veckor bär det i väg på en 10-dagars kryssning i Medelhavet. Dags att börja fundera på semestergarderoben. Bort med det dova och in med det ljusa färgglada. Jag får ge mig ut på stan och kolla in vårmodet. Bilden är från en tidigare kryssning. Å så härligt vi hade det. Just den här bilden togs på Teneriffa. Fram till semestern fortsätter jag väl med det dova, men med ett och annat vårligt inslag.