stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

The fifties look

Kategori: Retroinspirerad stil

 Äntligen Retro-dag och idag gäller 50-talsinspirerad outfit
 
 
Här lyser jag upp fikarummet i min galet färgrika klänning från Lindex, sydd i 50-talsmodell. Snävt liv, vid kjol och ett resårskärp som markerar midjan.
 
 
Pärlor är självklara accessoarer i 50-tals-stilen!
 
 
Jag brukar oftast välja min vita blusjacka till denna klänning, men så kom jag på att mina nya kofta från Flash blir perfekt i färgen. Kofta och klänning är verkligen 50-talsmodet i ett nötskal. Ofta bar man koftan slängd över axlarna med översta knappen knäppt.
 
 
Visst blir man glad av det färgstarka mönstret!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: