stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Arty i Desigual

Kategori: Dramatisk stil

 I dag är det dags att testa en lite mer arty stil. Det spanska märket Desigual tycker jag står för detta. Den"skrikiga" men coola stilen är numera helt rumsren att köra även i en arbetsmiljö som kräver hyfsat strikt stil.
 
 
Fram ur garderoben plockas denna färgglada trikåklänning, köpt på rea för ett par år sedan. Jag brukar alltid vara ganska noga med att granska att ett plagg är sytt med fin mönsterpassning. Jag måste ha missat att kolla in det när jag köpte den här klänningen. Så är det ibland när det är "billigt billigt!"! Då händer det att jag frångår mina principer.
 
 
Klänningen är ganska urringad, så det passar bra med ett fint svart spetslinne under.
 
 
Rieker-sandaler igen
 
 
 
Jag funderade på att ta min jeansjacka som ytterplagg, men kände att det nog blev för casual, så det fick bli min eleganta skinnjacka i stället. Tog ingen bild på den kombinationen.
 
 
Dessa fina smycken är spanskt konsthantverk. Dessa fina hjärtan, örhängen och halsband, är gjorda i keramik. Jag köpte dem på en semestertripp till Teneriffa. Helspanskt idag alltså! (+ tyska dojor)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: