stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Vinrött på sommaren!

Kategori: Modebildsinspiration

Vinrött är en färg som jag tycker hör hösten till. När sensommaren går över i höst, i takt med att bladens träd går från grönt till rött, så blir jag varje år sugen på dovare färger som vinrött, lejongul, brunt och mörkgrönt. När jag letade efter inspiration till dagens outfit bläddrade jag i en Damernas Värld från juli förra sommaren, 
 
 
...och där tipsades det om att matcha vinrött med svart och vitt. En fräsch sommarkombo!
 
 
Det får bli mitt val idag!
 
 
Så här cool kommer inte jag att vara, men jag får försöka få till något av det jag har.
 
 
Svart top från Josepf Ribkoff från 2009. Vita stretchjeans. I stället för ett sidenband i jeans-hällorna så knöt jag det runt midjan och avslutade med en rosett.
 
 
Ett några år gammalt halsband från Glitter samt mitt favvo-armband i tjockt silver.
 
 
Vinröda snyggrygg-jackan från Wera
 
 
Tja, det blev faktiskt somrigt och fint.
 
 
Mörkröda nagellacket thigh high från Essie på fingrar och tår
 
 
Dagens frukost bestod av blåbärsyoghurt, blåbär och granatäppelkärnor, till lunch blev det omelett med champinjoner och tomater samt färgglad sallad, och till mellis blev det keso med blåbär.
 
 
 
Kvällsmiddagen...jag hade ett antal grillade majskycklingfiléer i kylen, som jag skar i bitar och wokade med hackad vitlök och riven ingefära. Blandade i Ketjap Manis, aningens soja och lite Sweet Chilisås. Sedan i med wokgrönsaker och sist sjögräsnudlar. Kalorisnålt, lättlagat och gott.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: