stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Sommar-topen

Kategori: Plagg

Kläddag igen!!... och idag gäller det för en kortärmad top att styra upp det hela. Vi har riktig sommarvärme så en sommar-top måste det bli. Jag väljer denna lilla sidentop i svart/vitt/turkost, inköpt på Kasper i Miami.
 
 
Matchas med svart trikåkjol från Filippa K samt svarta skor från Rieker med remmar av mocka dekorerade med paljetter.
 
 
Accessoarer i turkos. Halsbandet inköpt på Sankta Lucia i Karibien, örhängen från Glitter och armbandet fick jag i present av min mamma på 70-talet. Det matchande nagellacket, Beach burn blu från Essie, köpte jag idag så det har jag intehunnit använda än.
 
Jag har nätshoppat några dagar. För första gången har jag köpt från sajter jag inte känner till, och som har sitt säte utomlands. Det känns aningen läskigt eftersom de ju drar pengar från mitt Master Card direkt vid beställningen. Det handlar om kända varumärken, men man kan så klart bli lurad ändå.
 
Jag beställde en lång svart Joseph Ribkoff-klänning i lite "rockig" stil som såldes på rea. Jag hoppas verkligen att den kommer fram och att den passar, för den var sååå snygg.
 
Jag har också varit på jakt efter nya bekväma semestersandaler med justerbara remmar i svart, helst från Ecco. men de är slutsålda överallt i min storlek. Både i affärer och online. I stället blev det två par ifrån Rieker från en tysk sajt. Jag köpte samtidigt ett par marinblå skor av samma sort som mina vita favoriter med "spetsmönstrade" detaljer.
 
Jag beställde ytterligare två par av de "spetsmönstrade", men i svart respektive beige. De beställdes från Zalando och de var också på rea!! När man hittat sköna, snygga skor så är det lika bra att slå till, särskilt med så knasiga fötter som jag har. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: