stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Något till håret

Kategori: Accessoarer

Idag är det en sådan där dag då jag har bestämt att jag ska göra något med mitt hår, t ex en fläta, en hästsvans, sätta i hårspännen eller fixa en knut. Eftersom mitt hår är lite på utväxt, och frissan är på semester, kom jag på att jag kanske skulle göra lite vågor för att lura ögat lite. Vi skulle dock till Gröna Lund idag, och jag hade lovat att fixa en matsäck, så jag hann helt enkelt inte fixa håret. Därför kastade jag bara i ett svart diadem vilket blev så där.
 
 
Nåväl, då blev jag tvungen att matcha diademet på något sätt och kom då att tänka på att det skulle bli en pendang med mitt svarta resårskärp. Sedan behövdes något att sätta skärpet på, och perfekt blev att välja min nya vita ärmlösa blus med lite vidd. Valde också den trikåkjol i batik-mönster som jag köpte samtidigt. Den är sydd i en omlottmodell, vilket gör att den är lite kortare fram. En skön sommarkjol! PS idag använde jag de långbenta "underbyxorna" jag hade som tema igår.
 
 
Till det blev det de vita Riekerskorna igen. Jag lyckades få någon svart olja på skorna när jag åkte veteranbilarna på Grönan. Trist!
 
Här kommer lite bilder från dagens Gröna Lund-besök. Jag är inte särskilt förtjust i att vara där. Stökigt, bullrigt och alldeles för lång kötid till de olika attraktionerna. Men vädret var ljuvligt.....och de har infört rökförbud vilket är toppen. Det är endast tillåtet att röka på fyra platser.
 
 
Tjolahopp!
 
 
Hej vad det går!
 
 
Kaffekopparna! - verkar läskigt!
 
 
Goddag goddag!
 
 
....fast man inte har körkort går det hur bra som helst!
 
 
"Selfie"i Veteranbilarna
 
 
Fikapaus
 
 
Fiskdammen
 
 
Vacker konstruktion
 
 
Inget för mig!
 
På kvällskvisten blev det åter igen grillning på balkongen. I morgon ska jag hälsa på min äldsta dotter och vi ska på utflykt i hennes närområde.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: