stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Mormors underbyxor

Kategori: Plagg

 Idag är det dagen då det ska sättas fokus på en del av garderobens stöttepelare, nämligen det "sköna undret" - mormors underbyxor!
 
 
Såå fula, men såå bra! När det är varmt på sommaren och jag därför vill ha en kort luftig kjol på mig, så skaffar jag mig ofelbart "skavsår" när låren glider mot varandra. Tar jag i stället för ett par vanliga trosor på mig dessa benkläder är problemet löst. De är sköna och sitter som en smäck.  De kan också ersätta en underkjol.
De passar också även under en tight klänning eller byxa av rent formande anledning. Som ni ser är benkanterna "skurna" så de blir osynliga under kläderna. Se dock till och skaffa rätt storlek. Är byxorna för små så skär de in i låren och det uppstår en "bulle" under kanten. Är de för stora så glider benen upp. Jag har ett par medium. Jag köpte först ett par för att prova, och efter det har jag inföskaffat ytterligare ett par.
 
 
I dag ska vi åka till Parken Zoo i Eskilstuna, och eftersom det är väldigt varmt bestämde jag mig för en kort vit kjol och en svart blus. 
 
 
Så kom jag på att det finns ett litet tivoli där, och att jag kanske måste åka något med barnbarnet. Då bytte jag till dessa visserligen inte helt moderna men sköna byxor.
 
 
Lite "piff" vill jag ha och jag tycker detta halsband lyser upp!
 
Här kommer lite bilder från dagens utflykt
 
 
Radiobil med morfar
 
 
Ute på "savannen"
 
 
Snurrelisnurr med mamma
 
 
Mormors hembakade blev en mumsig fikapaus
 
 
Tjena släktingen!
 
 
Lilla utter Mutter!
 
 
Jättekatten!
 
 
E´re nåt på G?
 
 
Jätte-"sköldis"
 
 
Killing-chill
 
 
Mormor med barnbarn
 
 
Bamse-kaniner
 
 
Snyggingar!
 
 
Grupp-dusch under vattenslang
 
 
Sötis!
 
 
Ännu em sötis!
 
 
Hippo!
 
 
Min piraya Maya!
 
 
Jaguar - hur schnygg får man vara?
 
 
Leopard
 
 
Lejonkungen! Nu har jag fått höra hur ett rytande lejon låter. Det ingav skräck. Han satte igång ett väldigt tjatter bland aporna!
 
 
Nerför "Nilen"
 
 
På böljan den blå - full storm!
 
 
Karusellen som går till kvällen
 
 
Tusenfotingen
 
 Fem glada åkte sedan hemåt Stockholm, trötta men belåtna! I morgon blir det "Grönan". Puh!!
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: