stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Inspirerad av korall-rött

Kategori: Allmänt

När jag för att få inspiration satt och bläddrade i ett magasin, närmare bestämt Tara nr 5 för 2016....
 
 
så föll ögonen på detta....
 
 
korallrött - en så läcker färg och jag hade gärna köpt den snygga kjolen på bilden! Jag har ett par plagg i denna lysande rödgula nyans, så vi får se vad jag kan plocka ihop!
 
 
Här ligger dagens outfot färdig att stoppas ner i ryggsäcken. Jag ska nämligen promenera mina 50 minuter till jobbet nu på morgonen, och byter om på jobbet. Här ligger en vit kjol, vitt formande linne, korall-blommig top och kofta i korall. matchande keramiksmycken från Spanien.
 
 
Jag tog ingen bild idag men jag såg ut så här förutom att dagens vita kjol var något längre och snävare
 
 
...och så ett matchande nagellack
 
 
Färgen heter Orange Flash 774
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: