stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Glada delfiner i örsnibbarna

Kategori: Accessoarer

För några år sedan köpte jag på rea, ett par söta delfin-örhängen i blått och silver. De har använts endast en enda gång trots att de är så söta, men idag, på örhängesdagen, ska de få visa upp sig.
 
 
Här har jag plockat ihop lite accessoarkompisar. Ett vackert glashjärta från Murano i blått, svart och silver och så mitt vanliga silverarmband.
 
Vad skulle jag nu hitta på för outfit utifrån dessa blå delfin-örhängen?  Först gick mina tankar till den marina stilen, med blå/vit-randig tröja och vita korta jeans.
 
 
När jag bläddrade bland mina kläder fastnade jag dock för dessa riktigt lysande blå brallor! Till dem plockade jag fram en ganska ny vit romantisk blus, ett matchande klarblått skärp och så mina vita romantiska skor. 
 
Dagen började med att vi stämde träff hos mäklaren för att överlåta min lägenhet. Det känns skönt att allt är klart med både sälj och köp, utflyttning och inflyttning samt städning. Puh! det har varit en jobbig process.
 
Här kommer några bilder som togs till visningen av lägenheten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan bar det i väg till jobbet för en fullsmockad dag. Vi är bara 4 personer i stället för 9 på jobbet, och det har inte riktigt lugnat ner sig så mycket som vi hade hoppats, så det är sjukt mycket att göra. Vi hoppas på en lugnare vecka fr o m måndag.
 
 
Chefen bjöd på iskallt mousserande vin precis innan vi skulle gå hem, vilket var både gott och trevligt!
 
 
Jag tycker det blev en snygg kombo med utgångspunkt från de små delfin-örhängena :-D
 
Senare på kvällen stack vi iväg till Galejan på Skansen och dansade i den varma sommarkvällen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: