stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Blomstertid

Kategori: Mönstrat

I dag står det "blommigt" i kalendern...
 
 
....så jag låter mig inspireras av denna moodboard från Elle juni 2014!
 
Jag har en hel del i blommigt, allt från linnen, blusar, skjortor, byxar, kjolar till klänningar....och även en del smycken...men det får bli min blåblommiga klänning från Gerry Weber!
 
 
Matchande blått hjärta runt halsen....
 
 
 ...och matchande blå jacka
 
Idag fick jag min nya Ribkoff-klänning. Så här ser den ut!
 
 
Den sitter som en smäck. Härlig vidd i tung jersey, som kommer att svänga fint i dansens virvlar. Den är tyvärr lite väl lång. Funkar bra när jag bär skärp, men utan släpar den i golvet. Kanske lämnar jag in den till skräddaren och ber att få den upplagd några centimeter.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: