stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Tuff i rosa!

Kategori: Färg

 
I dag är det dags för rosa, och därmed min favoritdag. Jag älskar rosa! Jag blev jättesnopen när jag kollade i skåp och lådor efter rosa plagg. Det fanns i stort sett ingenting. Det mesta åkte iväg i stora garderobsstädningen jag gjorde för en tid sedan. Snopet!
 
 
 Jag hittade dock denna långärmade rosa bomullstopp med svart tryck. Den kändes lite söt-tuff i stilen, så jag bestämde mig raskt för att matcha den med mina nya grova kängor. Sedan var frågan om jag skulle välja byxor eller kjol? Jag fastnade för en spräcklig kjol med rosa inslag.
 
 
 Jag tycker det blev jättefint!
 
 
 För att höja tuffhetsgraden en nivå, valde jag också att ta på mig min svarta skinnjacka.
 
 
 Matchande rosa örhängen från Snö. Ready, steady, go!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: