stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Så mycket fint på Zara Home

Kategori: Inredning

Igår, när jag var inne i stan och letade efter lite "juliga" kuddfodral till arbetsrummet, så tog jag en tur in på Zara Home. Där fanns i stort sett inget i rött, vilket jag var ute efter, men där fanns såååå mycket annat fint. Jag är ju lite "hooked" på nya frotté-handdukar, och jag hade kunnat slå till på hur många som helst. Bl a fastnade jag för en hylla med enbart olika varianter i svart och vitt. Där fanns bl a en tjock vit frotté med svart/vit pepita-rutig dekor, som var så läcker. I hyllan fanns också tuffa svart/vit randiga varianter, samt ett svart/grå mönstrat lyxigt set. Jag såg också en riktigt knallblå hylla skymta i bakgrunden, men jag studerade den inte närmare, eftersom jag hade lite bråttom. Jag måste ta mig tillbaka till butiken och spana runt i lugn och ro.
 
Det som verkligen fick mig att tappa andan, var denna urfina säng-kombo i korall. Jag har älskat korall ända sedan jag var riktigt liten. Jag tycker de smala, röda oregelbundna "korallfingrarna" är så oerhört vackra. När man studerar äkta koraller kan de ha lite olika färger, från väldigt ljus röd, nästan "persika", via riktigt klarrött till mer brunröda nyanser. Likadant är det när man säger att ett klädplagg är korallrött. Det kan vara väldig olika nyanser, men kallas för samma sak.
 
Här ser vi fräscha bäddtextilier och dekorationer i en ljust korall-röd färg.
 
 
....så här skulle jag mer än gärna dekorera mitt sovrum!
 
 
Drömma kostar inget!
 
Hur gick det då med de "juliga" kuddfodralen? Nja, jag hittade inte riktigt det där mysigt hemtrevliga, som jag var ute efter. Jag köpte tre fodral på H&M Home i lite modernare "style". Just där och då, fick jag för mig att det skulle bli coolt. Väl hemma blev jag mer osäker. Jag måste fundera lite...behålla eller lämna tillbaka? Vi får se.
Bilder kommer!
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: