stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Rockabilly 2,0

Kategori: Modebildsinspiration

Idag är det modebilds-inspirationsdag. och jag har fastnat för denna moodboard i Elles oktober-nummer 2016. Rubriken är "Rockabilly 2,0 och nyheten är att tillföra djur-print, stickat samt maskulint och rutigt till den klassiska Rockabilly-stilen med uppvikta jeans, T-shirt och skinnpaj.
 
 
För min del blir det endast jeans, skinnjacka och en blus med lite "djur-prints-inspirerat" mönster. (Om man har fantasi, kan man tänka "zebra-mönstrat) :-D
 
 
Uppvikta jeans och stövletter. Jag hade gärna haft ett par tuffa djurprint-mönstrade boots!!
 
 
 Tillför också ett skärp i midjan, inspirerad av moodboarden.
 
 
Moodboarden visade ett par snygga, moderna silver-örhängen, så inspirerad av dem, valde jag mina favoriter från Efva Attling.
 
 
Nyklippt och färgad! Härligt att utväxten nu är borta ett tag!
 
I morgon ska jag hjälpa till på en vernissage, så jag måste fundera på vad jag skall ha på mig. På kvällen är det julfest på dansklubben, så där har jag också ett klädproblem kvar att lösa. På söndag ska vi titta på barnbarnets dansuppvisning. Mycket roligt att se fram emot i helgen alltså!
 
Nästa vecka blir det följande teman; Metall, retro, kofta/tröja/väst, armband och en modeinspirations-bild!
 
Trevlig helg och kom ihåg att tända det tredje adventsljuset på söndag!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: