stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Pigga upp en tråkig vardagsblus

Kategori: Plagg

Idag är det "långärmad top-dagen"! Den här blusen plockade en stylist fram åt mig, när jag var på en personal shopping för drygt ett år sedan. Blusen är så skön och ledig, men har inte blivit använd särskilt många gånger. På något vis känner jag mig lite tråkig iden. Jag tyckte dock idag att det var dags att ge den här blusen en ny chans. För att få bort tråkfaktorn valde jag därför ett gnistrande halsband från Åsitas., och jag tycker att det hjälpte.Nu känns blusen lite mer glammig.
 
 
Matchades med ett vinrött linne, ett par ankellånga byxor i ull med fina pressveck, samt mina älsklings-stövletter.
 
 
Glammigt till vardagsblusen!
 
 
Lockade håret idag eftersom jag ska på fest till kvällen. Jag är bjuden på julbord. Jag har så mycket utväxt i hårbotten och jag tycker inte att den syns lika mycket, när håret är lite vågigt. Jag har tid hos frissan i övermorgon. Yeah!
 
Hängde också på mig en vintervit ulljacka. Idag känner jag att blusen fick komma till sin rätt.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: