stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Ny kuddparad i arbetsrummet

Kategori: Inredning

Som jag tidigre skrivit i bloggen, ville jag matcha med lite nya kuddfodral på gästsängen i arbetsrummet.
Innan gick färgerna i lila och grönt, men efter att ha satt upp julröda linnegardiner, blev jag sugen på kuddar i rött och grått. Jag hade hoppats hitta lite julmysiga kuddfodral, men det var inte helt lätt! (konstigt nog). Det blev lite modernare varianter från HM, matchat med röd sammet. Jag var inte helt nöjd i början, men så hittade jag en "God Jul" kudde på rea, och med det tillskottet kände jag att det blev mer i linje som jag hade planerat.
 
 
Julfina katter från H&M
 
 
Tuff kudde matchad med lite mysigare varianter.
 
Vår kitchiga julkrubba måste alltid fram, hur pinsam den än ser ut. Det är tradition sedan mer än 60 år tillbaka! Den får stå på en hylla i arbetsrummet!
 
 
Julmysigt i köket. Galen blomning på amaryllisarna! 
 
 
Normalt sett så ligger löparen på hela bordet, men här har jag dragit undan den eftersom vi dukat till middag.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: