stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Matros-ros

Kategori: Plagg

Idag är det byxans dag, och jag väljer ett par marinblå finbyxor. Jag känner mig lite för "präktig" i dessa brallor, så oftast hänger de i garderoben. Men någon gång måste de ju användas, om jag överhuvudtaget ska ha dem kvar. Dagens tanke är att köra lite prydlig sailor-stil. Jag blir dagens "Matros-ros" (Haha)
 
 
Här har jag valt en randig lite transparent blus, som är designad av Jean-Paul Gaultier, i hans samarbete med Lindex för några år sedan. Blusens vidd och tvära ränder passar egentligen bättre till ett par mer slimmade byxor. Vidd i både blus och byxa får mig att se onödigt bred ut. Nu får det bli så idag! För att förstärka sailor-looken matchar jag med rött i accessoarer och stövletter.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: