stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

La moda e un punto di vista!

Kategori: Rock-chik stil

Dagens stil är rock-chik. "La moda e un punto di vista". Ja så står det på topen jag har valt idag, och som jag tycker är lite rockig!. Det är förstås italienska, och betyder ungefär "Modet är en synpunkt"
 
 
Topen är aldrig använd! Den har sovit sin Törnrosa-sömn i byrålådan i 7 år, och dök upp i samband med att jag gjorde en storstädning och utrensning i garderob och byrålådor. Jag köpte den i Civitavecchia, som ligger ca 1 timmes bilresa norr om Rom. Att topen blivit liggande, beror på att jag nog tyckte den var lite för barnslig för en kvinna i min ålder. Jag har tydligen blivit modigare med åren...för idag åker den på, tillsammans med svarta skinnbrallor och svarta kängor. De röda stora örhängena är designade av Jennifer Lopez, och de köptes också i Italien, men i Bologna!
 
 
För att tuffa till outfiten ytterligare så åkte jeansjackan på.
 
 
...nu känner man sig ju lite småcool! (Haha)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: