stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Kreativ mix

Kategori: Dramatisk stil

 
I dag är det dags för lite arty-party stil. Jag har plockat fram en kjol som ser ut som rena rama moderna konstverket. Det är en väldigt tidig Desigual, som jag köpte i Palma, långt innan märket blev välbekant i Sverige. I början vågade jag knappt ha den, men nu är folk så vana vid denna typ av mönster, så jag tror ingen höjer på ögonbrynen längre (haha). Plockade även fram mina roliga arty-örhängen från Mango.
 
 
Matchas med blå strumpor och dito kofta.
 
 
Under bär jag en röd top som skymtas i nederkanten på koft-ärmarna.
En röd grovstickad scarf i knutigt bomulls-garn (träs om halsen som en "åtta)...och så mina bekväma stövletter från Gabor.
 
Kjolen har "kilar" infällda som hänger ned på sidorna. Jag har många gånger funderat på att korta av dem, men ändå valt att behålla dem.
 
Jag fixade till en knut också, eftersom jag tycker att den förstärker stilen.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: