stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Juldagen, en andra julafton

Kategori: Fest

Juldagen bjöd på en fantastisk soluppgång.
 
 
 
På eftermiddagen kom de två yngsta döttrarna och firade "julafton" hemma hos oss.
 
 
Förberett med glögg, små mumsbitar av lax samt kex med chevrecreme och fikonmarmelad..
 
 
Tomten hade hittat hit!
 
 
Julfint!
 
 
....och så här julin var jag! :-D
 
 
Ny röd spetskjol, en gammal röd enkel top och en ännu äldre blus i svart tjock satin. Lite röda smycken och blanka fina skor.
 
 
I stället för julbord blev det 3-rätters på döttrarnas önskemål.
 
 
Förrätten står uppdukad.
 
 
Jag blev så nöjd med mina julklappar, bl a en målarbok för vuxna...

 
....och örhängen "Dancing Queen" från Efva Attling, samt en snygg partyväska i svart, silver och guld...så den passar till det mesta som jag har i min festgarderob!
 
 
Lite senare plockade vi fram ett gammalt Trivial från 80-talet. Haha! jag får nog införskaffa lite modernare spel, men kul hade vi!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: