stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Inrutad

Kategori: Mönstrat

Idag är det dags att plocka fram något rutigt ur garderoben. I mitt fall är det riktigt svårt, eftersom jag (konstigt nog) endast äger tre rutiga plagg. Det är dels den röd/grå-rutiga top som varit med i bloggen ett par gånger det senaste halvåret, dels en ullkjol med trasig dragkedja och till sist en blus av bussarong-typ. (lite vidare blus som dras över huvudet). Eftersom de första två blir uträknade direkt, måste jag välja bussarongen. Den är säkert 10 år gammal och har inte använts på flera år. Så vad ska jag hitta på med den?
 
Rutorna går i blått, grönt och vitt så det kan vara en bra start att utgå ifrån. Jag väljer därför ett vitt linne under blusen, ett par slitna slimmade jeans samt en prydlig marinblå kavaj.
 
 
 
Blått 70-tals-smycke och svarta platta kängor.
 
 
 Kanske en blågrön scarf också?
 
 Idag skall jag först iväg till Gustavsberg för ett besök på Iittala och Kosta Boda. Där kan man fynda andra sortering till bra pris. Jag hoppas hitta några röda ljuslyktor, samt att vi behöver komplettera med ganska många Chateau-glas. Det är trevligt att kunna duka med likadana glas, och på nyårsafton kommer vi att vara 10 personer. Jag har tänkt att fixa detta i flera år, men idag ska det ske!. Efter det ska jag äta lunch på ett litet mysigt café där de har jättegoda Ceasarsallader. Sedan är det dags för frissan! På kvällen blir det dans-träning! Yeahhh!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: