stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Hej och hå, idag ska tröjan på!

Kategori: Plagg

I dag står kofta/tröja/väst på agendan. Jag har väldigt sällan tröja på mig, eftersom jag tycker de förstärker min stora byst. Kanske är det dags att ta en titt i tröj-högen (den är väldigt liten!)
 
Jag hittade denna grå figurformade omlottröja i tunn ull, som jag köpte på MQ någon gång ca 2006. Den verkar vara outslitlig. Jag har inte haft den på väldigt länge, men nu när jag gått ner några kilo, tycker jag att den sitter riktigt fint. Den är smidig, tunn och varm och får enkelt plats under kappan.
 
 
 Jag matchar den med min lika gamla kjol, i gult/vitt/svart/grått. Det passar bra med en lite vippig kjol till den tighta tröjan.
 
 
Scarfen är i samma färger som kjolen, men mönstret och materialet är ett annat.
 
 
 Jag valde gula örhängen och ett grått tennsmycke som min yngsta dotter gjorde i slöjden när hon var i 10-årsåldern. Det föreställer ett glatt ansikte. Jag tycker det är så fint. och faktiskt lite konstnärligt gjort! (säger mamma! :-D ) 
 
Idag gav jag mig iväg till Kosta Bodas outlet i Gustavsberg och kompletterade med några fler Chateau-glas. Sedan blev det en sväng till Forum Nacka för att köpa några julklappar. Väl hemma bakade jag en glögg-tårta som jag ska ta med mig till jobbet i morgon. Vi ska ha lite julmys och spela julklappsspel. Vi har bestämt att julklappen får kosta max 50 kronor. På outleten hittade jag ett erbjudande att få köpa 2 förpackningar med 2-pack tygservetter för 49 kronor. Som hittat! De var jättesnygga vinröda servetter som dessutom är behandlade så att fläckar inte ska fastna på dem. Det är nästan så jag ångrar att jag inte köpte några till mig själv. Jag får se till att vinna dem i morgondagens julklappsspel. Haha!
 
När glöggtårtan var färdiggräddad, gav jag mig iväg till min dotter med lite middag. Jag hade gjort hennes favoritpastasallad, som hon glatt mumsade i sig. Kul att kunna hjälpa till! Nu ska jag färdigställa en julklapp. det är en fotobok som några i familjen ska få. Den är nästan klar och skall bara korrekturläsas. Hoppas nu bara att jag hinner få den innan jul!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: