stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

En liten glittrande julgran

Kategori: Accessoarer

I dag var det dags att fynda i smyckeskrinet med broscher. Ögonen föll på en liten julgrans-brosch som varit min mammas. Hon hade faktiskt två stycken olika, och jag valde den lite större av dem. För några år sedan skulle jag aldrig satt på mig denna typ av brosch, men med åldern så släpper man på fler och fler fördomar. En julgrans-brosch kan vara ganska söt att bära, särskilt om den får chansen att pryda en snygg herrslips. (haha)
 
 
Av det 100-tal (!) slipsar som maken har hängande i sin garderob, lånade jag denna svarta med orientaliska slingor och små färgpluttar. Slipsen är nog 20 år gammal och verkar aldrig vara använd, eftersom prislappen satt kvar. Nåja...idag ska den få komma ut och röra på sig. 
 
 
Det blev återigen de svarta korta ullbyxorna från Turnover, en vit feminin blus med puffärmar, mina röda stövletter.... och så slips med julgran.
 
 
Som pricken över i valde jag min julröda kavaj, också med puffärmar! Det blir en krock mellan feminint och maskulint idag!
 
 
Så var man redo för att hjälpa dottern med att förbereda inför hennes event!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: