stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Black and white

Kategori: Mönstrat

I går var temat svart och vitt. Jag hade en så stressig dag så jag hann tyvärr inte skriva något inlägg, så därför kommer det först nu. På morgonen skulle jag på återbesök till min läkare för att diskutera en eventuell fot-operation. Sedan gick jag och åt en god frukost på ett mysigt café. Det blev en grillad kalkonmacka, en nötkaka och en stor balja brygg-kaffe. Efter det rusade jag runt för att köpa julklappar. Det blev ett bra resultat, så nu är det bara några klappar till äldsta dottern som ska fixas. Det får bli på torsdag.
 
Svart och vitt tillsammans är så snyggt, och jag har en hel del att välja på. Som vanligt försöker jag hitta plagg som inte använts på länge. Jag plockade fram en svart/vit mönstrad blus ur mammas garderob, som hon lät sy upp i Thailand för länge sedan. Jag har tänkt göra mig av med den många gånger, men har alltid ångrat mig i sista minuten och hängt in den i garderoben igen. Jag vet inte riktigt varför? Modellen är rätt vid och stor, men tygkvaliteten är underbar och mönstret lite asiatiskt cool.
 
 
Ett brett skärp i midjan, ger lite "fason" på den något stora blusen.
 
 
Att bära ett par korta aningens vida byxor till, tycker jag förstärker den lite "asiatiska touchen".
 
 
Egentligen har blusen en skjortkrage, men den har jag vikt in, så det blir en V-ringning i stället.
 
En annan svart/vit sak som knappt blivit använd är denna svarta kavaj med vita kanter. Jag tycker den blev lyckad till den mönstrade blusen.
 
 
Skärpet sattes på kavajen i stället.
 
 
 ...då är det bara att sätta full fart!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: