stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Nedtonat

Kategori: Modebildsinspiration

 
 Jag tycker att den här inspirationsbilden från Elle är så fin. Mjuka pasteller är ljuvliga! ...men attans så svårt det var att få till något snyggt i denna stil. Jag älskar starka färger och stora mönster så i min garderob finns inte många mjukt pastellfärgade plagg. 
 
 
Det första jag kom på att plocka fram, var mina ljusbeiga jeans. Jag funderade länge och väl på om jag hade någon form av plagg i den härliga ljusblå nyansen ovan, och kom då på att det i byrålådan finns en ärmlös top med plisserad krage.
 
 
För den metalliska elegansen får ett guldskimrande skärp och guldglittrigt halsband stå.
 
 
Eftersom topen är av modell "linne" känner jag mig lite väl lättklädd. Jag hittade i garderoben en krinklad blus i samma nyans som byxan.
 
 
 
 
 
 
På fötterna min nya fina skor från Rieker.
 
 
Fina blåa nagellacket passar så bra till de beiga skorna och byxoena. Samma nyans som topen!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: