stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Arty-style

Kategori: Dramatisk stil

 
I dag är det dags att vara lite "arty-party", dvs hitta någon slags konstnärlig "arty"-stil. 
 
 
Dessa roliga örhängen köpte jag igår på Mango på Barcelona flygplats!
 
 
Ur byrålådan plockar jag också fram en litet konstverk i form av en nylonväska i axelbandsmodell. Den är rätt rymlig, men får plats i detta lilla fodral....och den väger ingenting. Toppen att ha med som extraväska på resor.
 
 
Ur garderoben plockar jag fram en fantastiskt fin jacka från Desigual som jag köpte för några år sedan på Åhlens rea. Full av fina detaljer att gotta sig åt.
 
 
Snygg rygg!
 
 
För övrigt blev det helsvart, dvs favvo-topen från Esprit och en mjuk trikåkjol i ull från Filippa K samt svarta skor med lite blingbling på. Jag tyckte också att jag ville göra något med håret. Det snyggaste i denna stil är korpsvart blankt hår klippt i någon tuff assymetrisk frisyr med en tjock glänsande fint formad pannlugg. Till det en blodröd mun. Det är inget jag kan prestera så det fick bli en stram knut och min vanliga Max Factor 108 på läpparna. Nöjd trots allt!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: