stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Vårljus

Kategori: Modebildsinspiration

Ljusa kvällar om våren sjöng Kristina från Duvemåla...och snart är vi där. Jag vill ut med det vintriga och in med det ljusa, fräscha, våriga.
 
I dag är det en modebildsinspirationsdag, och jag har plockat fram en Damernas Värld nr 2 ifrån 2014.
 
 
Det jag föll för var denna bild!
 
 
Men det blir inte blått linne, blommig kjol och beige kavaj, utan blommig top, mörkblå jeans och beige jacka!
 
Alla tre plaggen är ganska nya. Topen från Gerry Weber användes för första gången förra helgen, jeansen införskaffases i höstas och jackan från Esprit inköptes nu i fredags.
 
 
Så här blev min version!
 
 
Visst är det ett riktigt vackert blus-tyg!
 
 
Accessoarer i grått. Armbandet och halsbandet inköptes ca 2008. Örhängena köptes på Mallorca för något år sedan (Mallorca-pärlor!)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: