stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Tröjdax

Kategori: Plagg

Idag har turen kommit till tröjan. Turligt nog har jag en alldeles nyinköpt tröja att inviga idag. Som jag tidigare har nämnt, så är jag inte någon tröjfantast. Min byst är stor och dominerande och en tröja hjälper inte precis till att dölja detta faktum. Jag blev dock lite glad när jag provade denna tröja från Gerry Weber för jag tycker att det optiska mönstret förvillar och ger mig en lite nättare silhuett. 
 
 
 
I dag matchade jag med min gamla jeanskjol och svarta strumpor. Jag tycker faktiskt att tröjan är galet snygg och en kul variant till en vanlig randig Bretontröja!
 
 
Det var lite kyligt idag så jag slängde också på mig en kitt-vit jacka i jeansjacke-modell. 
 
 
Jag funderade på olika smycken, t ex hjärtat från Rhodos eller kedjan som jag köpte till faster Elly på hennes föselsedag..men det blev ett ett 70-tals silverhalsband med mörkblå sten som jag fått av min mamma.....och så mitt älsklings silverarmband förstås!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: