stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Så skär som en ros.

Kategori: Färg

I dag är dags igen att tänka färg, och vi har kommit till ljus rosa, eller "skär "som man sa när jag var ung. 
En sidenblus, som inköptes på personal shopping dagen får sätta den rosa tonen. Jag gillar att det inte är någon knäppning fram eftersom jag som storbystad brukar få en massa glipor mellan knapparna. I stället har man gjort en fin detalj som ger en illusion av knäppning, och som förvillar bort bröst-bulligheten. Till rosa kör jag idag med svart. Antingen blir det en kort pennkjol, eller ett par korta fina ull-byxor från Turnover. Upptill en svart jacka alternativt den rutiga Gerry Weberjackan som plockar upp den skära nyansen. Skära smycken förstås. De kommer från "Snö of Sweden".
Om det blir de korta byxorna så väljer jag mina blanka svarta pumps med spetsig tå. 
 
 
Så här blev det!!
 
 
På det ljust rosa temat blev det också en vårlig scarf till vinterkappan. Den inköptes för några år sedan på en flygplats någonstans. Den är verkligen vacker i sin rent rosa färg och med fina fjärilstryck. Jag gillar fjärilar. de är så vackra. Jag fick faktiskt en spontan komplimang av en kollega idag. Hon gillade verkligen scarfen!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: