stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Rock it baby!

Kategori: Rock-chik stil

Idag ska jag tuffa till mig ordentligt jämfört med igår, för idag gäller rockinspirerad stil! Känns lite utmanade med tanke på det jobb jag har, men trots att kläderna är tuffa är de också eleganta!
 
 
Basen är min svarta, snygga och tuffa skinnjacka från Gerry Weber. Ett riktigt lyckat köp då modellen verkligen är urfin, skinnet mjukt och jackan ovanligt lätt. Skinnjackor har annars en tendens att vara väldigt tunga.
Till jackan borde det bli ett par slitna jeans, men eftersom jag behöver vara lite prydlig får det bli mina smala svarta stretchbrallor från Tiger. Jag vill absolut ha en T-shirt med tryck som pricken över i. Jag har testat med lite olika varianter, både snälla och tuffa. Jag fastnade för min vita T-shirt med New York-tryck. Den är lagom lång också. Många av mina T-shirts är lite för långa och hänger nedan för jackan allt för mycket. Ja hänger och hänger....smiter åt runt rumpan är vad de gör, och det på ett icke smickrande sätt! Nej New York får det bli!
 
 
 
 På bilden har jag pumps, men på jobbet blir det nog mina svarta stövletter. 
 
De svarta byxorna från Tiger har en svart "revär" i samma tyg som byxan, vilket blir en snygg detalj.
 
 
 
Accessoarerna måste också vara lite rockiga. Jag väljer mina svarta roliga kul-örhängen från Glitter och mitt tjocka fina eleganta silverarmband, mitt "signatursmycke", eftersom jag bär det var och varannan dag. Det betyder väldigt mycket för mig då det varit min mammas. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: