stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Palma de Mallorca

Kategori: Semester

Vår första anhalt på kryssningen är Mallorca. Jag har varit här åtskilliga gånger. Dels i Alcudia på badsemester, när barnen var små, men också på vandringsresa med mannen, på weekendresa med väninnorna och en massa "en-dagare" med kryssningsfartyg. Vi brukar mest bara gå runt lite i stan, kanske shoppa lite och sedan sätta oss på något cafe. Nu är det fortfarande vår och vädret kan vara lite osäkert. Jag har förberett outfits för både kallt och varmt väder. Basen är den samma! Jeans med en blommig blus. 
 
 
Blir det kallt så blir det jeans och skinnjacka!
 
 
 
Jag hoppas det blir det här som gäller! Soligt och varmt alltså!
 
 
Smycken i grått. Örhängen är faktisk köpta här på Mallorca. 
 
Så här blev det! Kallt och regnigt :-(
 
 
Här ser vi Palmas fantastiska katedral
 
 
Springbrunnen
 
 
Lite senare på eftermiddagen blev det uppehåll och nästan lite solsken. Vi slog oss ner på ett café med var sin cappucino. Dyra som attan, men då bar kyparna också tjusiga kostymer. .-) Sån´t får man betala för, haha.
 
 Till kvällen hade jag planerat för  "Formal night".men se där hade jag fel. Den blir först i morgon. Jag valde i stället en turkos top med svarta bootcutbyxor och vit kavaj.
 
 
 
Passande accessoarer. Örhängen från Glitter.Armbandet fick jag av min mamma någon gång på 70-talet. Jag fullkomligt älskar fjärils-smycken!
 
 
Fin detalj på blusen. Köpte den i vintras när jag var på besök i Miami. Märket är Ivana Trump dvs Donald Trumps dotter. Idag hade jag inte köpt den just av den anledningen! Men snygg är den!
 

Kommentarer

 • Marie säger:

  Hej!
  Första gången jag surfar omkring med sökord som 'bloggare 60+' och hittar din! Kul och inspirerande!


  Måste dock viska i örat angående

  smycket inköpt i Miami och design
  Ivana Trump,att Ivana är inte Donalds Trumps dotter utan
  Donalds första fru. Donald och Ivana har dock en dotter som heter Ivanka och som jag tror bl a sysslar
  med smyckedesign.

  Svar: Hej!Så kul att du hittar lite inspiration i min blogg! …och tack för "viskningen" :-D
  Nizzan

  2017-01-28 | 06:27:18

Kommentera inlägget här: